ÇANKIRI / MERKEZ - Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi

9.-10. sınıflarımız için 24.04. 2024 tarihinde saat 16.30' da

11.-12. sınıflarımız için 25.04.2024 tarihinde saat 16.30' da yapılacak olan veli toplantımıza tüm kıymetli velilerimiz davetlidir.

Şbt

05.03.2024 tarihinde 13.30 da okulumuz Z-Kütüphanesinde 11. sınıf öğrencilerimiz için SBL Veli Buluşması gerçekleştirilecektir.

Tüm velilerimizin katılmasını rica ederiz.

Şbt

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Oku-Yorum Yazı-Yorum projesi Kutadgu Bilig okumaları panelimizi moderatörlüğünü Sayın Doç Dr Serap Aslan COBUTOĞLU' nun yapacağı TOBB Fen Lisesi ortaklığı ile 27 Şubat Salı günü Gençlik Merkezinde gerçekleştireceğiz.

Ara

SBL Akademi Günleri kapsamında İktisat Felsefesi İktisattaki İnsan Anlayışı konulu söyleşimizi Karatekin Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr Mehmet Sedat Uğur ile 22 Aralık Cuma günü SBL konferans salonunda gerçekleştireceğiz.

Ara

SBL Akademi Günleri kapsamında 05.12.2023 Salı günü saat 15.00 da ÇAKÜ Hukuk Fakültesinde örnek ders uygulaması ile Sosyal Bilimler ve Hukuk konunuzu Dr Öğretim Üyesi Cemal DURSUN ve Araştırma Görevlisi Salih YILDIZ hocalarımıza gerçekleştireceğiz.

Ekm

TÜBİTAK Bilim söyleşileri kapsamında Türkiye ve Çankırı Biyoçeşitlilik konusunu  konuğumuz ÇAKÜ Dr. Öğretim Üyesi Bilal Şahin ile 26.10.2023 saat 10.00 da konferans salonumuzda gerçekleştireceğiz.

Ekm

"Cumhuriyetin Yüzü Öğretmen" Temalı Yarışma Şartnamesine ulaşmak için tıklayınız...

Ekm

SBL Akademi Günleri kapsamında İktisadın Bir Bilim Dalı Olma Sürecinde Fen ve Sosyal Bilimlere Etkisi ve Katkıları konulu söyleşimizi Karatekin Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr Halil İbrahim Gül  ile 19.10.2023 saat 10.00 da gerçekleştireceğiz.

Ekm

SBL Peripatetik Tahlil topluluğumuzun düzenlemiş olduğu Gazeteci Yazar Sayın Recep YETER'in konuk olduğu programımıza katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.

Ekm

SBL Akademi Günleri kapsamında Adalet teması ile Eğitimci/Hukukçu Sayın Doğan YILDIZ ve İbrahim BIÇAKÇIOĞLU ile 03.10.2023 saat 10.00 da söyleşimizi gerçekleştireceğiz.

Eyl

19.09.2023 tarihi saat 13.00 de okulumuz Z-Kütüphanesinde 12. sınıf velilerimize yönelik YKS Sürecinde Veli Olmak konulu görüşme gerçekleştirilecektir. Tüm 12. sınıf velilerimiz davetlidir.