T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANKIRI / MERKEZ - Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi

M.Volkan KAVAK - Okul Müdürü

Ülkemize ve insanlığa yapılacak en büyük katkının bilimin ışığında, nitelikli eğitimle nitelikli nesiller yetiştirmek olduğuna içtenlikle inanan bir eğitimci olarak görevimizi büyük bir titizlik ve gururla yürütmenin onurunu yaşıyoruz.

Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi olarak Türkiye’de ve dünyada lider, vizyon sahibi öğrenciler yetiştirmek arzusuyla kapımız ve gönlümüz her daim açık.  Öğrencilerimizin düşünsel, fiziksel, sosyal ve kültürel düzeyde nitelikli gelişimlerini sağlamak, onlara 21. yüzyıl standartlarında bir yaşam ve öğrenme ortamı sunmak, potansiyellerini doğru bir şekilde açığa çıkarmak için çalışıyoruz.

Bir eğitim kurumunun en büyük değeri eğitimcileridir. Yüksek hedeflerimize ancak deneyimli bir kadro ile ulaşabiliriz. Her biri donanımlı ve alanında tecrübeli eğitim kadromuzla hedeflerimize doğru güvenle yürüdüğümüze inanıyorum.

Akademik başarıyı ve yaşam becerileri başarısını dengeli bir şekilde öğrencilerimize sunmak eğitim felsefemizin temelini oluşturuyor. Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesinde okumanın ayrıcalık oluşturduğu iddiamızla bilimin ve güncel gelişmelerin ışığında yenilenerek gelişecek olan eğitim kurumumuz fark oluşturan ve oluşturacak potansiyel kapasitesiyle eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi akademik anlamda güçlü, sosyal yönünü en iyi şekilde kullanan, özgüveni yüksek, değerlerine sonsuz bağlı, bilimsel düşünen, yaşadığı ortama değer katan, bütüne faydalı bireyler yetiştirmek; tüm eğitim kadrolarımız, değerli velilerimiz, sonsuz kıymet verdiğimiz öğrencilerimizle, Çankırı’mızın öncü eğitim kurumları arasında yerimizi alıyor ve iddiamızı yineliyoruz. 

 Bu duygu ve düşüncelerle başta mukaddes yükün taşıyıcısı saygıdeğer öğretmenlerimize, herbiri birbirinden kıymetli öğrencilerimize başarı dileklerimi iletiyor, saygılar sunuyorum.

                                                                                                                                      Mustafa Volkan KAVAK

                                                                                                                                              Okul Müdürü

 

1979 Ankara Doğumlu. İlk orta ve lise öğrenimini Çankırı´da tamamladı. 1996 yılında Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen Lisesinden, 2002 yılında Gazi Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2002 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarımızda Türkçe Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği ve idari kadrolarda görev yaptı. Evli ve 2 çocuk emanetçisi.